<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









3 Ekim 2015 Cumartesi

iPhone 6 Almak İçin Dünya Genelinde Ortalama Kaç Saat Çalışmak Gerekiyor?

iPhone'ların özellikleri kadar her zaman fiyatları da eleştirilmiştir. Peki bir iPhone 6 almak için ortalama kaç saat çalışmanız gerekiyor?
Bir süre önce Apple'ın merakla beklenen yeni telefonlarıiPhone 6s'lere kavuşmuştuk. Ancak, pek çok yeni ve dikkat çekici özellikle gelen 6s'ler, fiyat konusunda canımıızı epey sıkmıştı.

Bu haberimizde sizlere sunduğumuz verilere göre, iphone 6s'in fiyatları 3,099 TL'den başlamakta. 6s'in en pahalı üyesi olan iPhone 6s Plus 128GB'nin fiyatı ise 4,299 TL.

Sık sık yorumlarda ''asgari ücret alan bir adam o telefonu nasıl alsın?'' ya da ''bir telefona gözünü kırpmadan 4 bin TL verebilecek şekilde maaş alan var mıdır?'' gibi serzenişler görüyoruz ki sonuna kadar da haklısınız. Ancak sanıyoruz bu uçuk fiyatlar, sadece bizlerin canını sıkar durumda değil. 

İstatistik çalışmaları ile bilinen Statista, dünya genelinde önemli şehirlerin dahil olduğu bir liste yaparak, 16GB'lik bir iPhone 6 almak için kaç saat çalışılması gerektiğini hesaplamış. Ne yalan söyleyelim, biz de saatleri gördükten sonra ister istemez ''değer mi?'' sorusunu kendimize sormadan edemedik. Yorum sizlerin.


kaynak:webtekno.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar