<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









14 Ekim 2015 Çarşamba

Artık WhatsApp da 3D Touch İçeriyor


Artık WhatsApp da 3D Touch özelliğine destek veriyor. Bugün gelen güncellemeyle beraber 3D Touch özelliğini WhatsApp içerisinde kullanabileceksiniz.
Eylül ayı içerisinde Apple bombaları patlattı. Önce iOS 9 hakkında bir tanıtım yapıldı, daha sonra büyük lansman yapıldı. Bu lansman içerisinde iPhone 6S ve 3D Touch özelliği de tanıtıldı. Bu yeni özellikle beraber artık iPhone ekranı dokunmaya duyarlı olacak ve ona göre işlemler yapabilecek. Büyük bir özellik olarak tanıtımı yapıldı ve ilk başlarda çok dikkat çekmese de kullanıcı yorumlarıyla beraber önem verilmeye başlandı. Sonuç olarak neredeyse her gün onlarca uygulama 3D Touch desteği vermeye başlıyor.
Son gelen WhatsApp güncellemesiyle beraber artık WhatsApp içerisinde de 3D Touch kullanılabiliyor. Gönderilen linklere, fotoğraflara, videolara, kişi kartlarına ve lokasyonlara dokunulduğunda ön görüntü beliriyor. Bırakıldığında ise görüntü gidiyor. Bu şekilde zaman kaybı önlenmiş oluyor. Aynı zamanda iPhone 6S öncesinde ki modellerde yaşanan WhatsApp sorunları bu güncelleme ile beraber yok olmuş gibi gözüküyor. Bizi takip etmeye devam edin.
kaynak: http://www.veteknoloji.net/haber/artik-whatsapp-da-3d-touch-iceriyor-78933.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar