<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









24 Haziran 2015 Çarşamba

Twitter Virüsüne Dikkat

Dünya genelinde oldukça popüler sosyal medya platformu olan Twitter’da türeyen şarkı virüsüne bakıldığında bir çok kullanıcıyı kandırıyor.

Son dönemler de popüler bu virüs, Twitter’da türeyen şarkı virüsü neredeyse bir çok kullanıcıyı kandırıyor. Son dönem içerisinde popüler olan virüs, Yeni dalgınlığın gelen tüm kullanıcılarına düşürerek cihazlarını virüs sokuyor.
“Şarkı Virüsü” olarak akıllarda kalan bu yeni Twitter virüsünün bulaştırılma yöntemine bakacak olursak direk mesaj üzerinde Twitter üzerinden gerçekleştirilen işlem içerisinde takip etmiş olduğunuz kişi ya da kurumlara genel olarak hitap etmeden direk mesaj atma sürecinde bulunabiliyorsunuz. "şarkı harikaymış", "bu şarkı süper" vb. cümleler içeren direk mesajlarla gelirse hiçbir şekilde tıklamamanız sizlere şarkı virüsünden koruyacaktır.

Eğer yanlışlıkla tıklarsanız da hesabınıza bir şarkı virüsü giriyor ve artık sizin hesabınız da bir şarkı virüsünü istemsiz bir şekilde yaymaya başlayan spam direk mesaj gönderen virüs olarak karşınıza çıkıyor.
kaynak:http://www.veteknoloji.net/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar