<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









29 Eylül 2015 Salı

Dünyanın En Güvenli Telefonu BlackPhone 2 Satışa Sunuldu


Üretici şirketi Silent Circle’ın ‘dünyanın en güvenilir akıllı telefonu’ olarak lanse ettiği BlackPhone 2, bu geceden itibaren satışa sunuldu.


Artık telefonların güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek yok. Eskiden yalnızca konuşup mesajlaşmak için kullandığımız telefonlar, gün geçtikçe hayatımızın en büyük parçası olmaya başladılar. Dolayısıyla en önemli bilgilerimizi burada saklıyor olduk. Artık güvenliğin çok önemli olduğunu söyledik, çünkü birkaç gün önce şurada bahsettiğimiz gibi iPhone 6s’in bile kısa bir süre içerisinde hacklenebilir olduğunu gördük.

Silent Circle, 2015 MWC etkinliğinde lanse ettiği ve dünyanın en güvenli akıllı telefonu olduğunu vaat ettiği BlackPhone 2’yi bu geceden itibaren satışa sundu. 

5.5 inç büyüklüğünde ve FullHD çözünürlüğünde ekrana sahip olan BlackPhone 2, Gorilla Glassteknolojisiyle korunuyor. 1.7GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcinin yer aldığı modelde 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza alanı yer alıyor. 3060mAh gücünde bataryası bulunan ve Quick Charge 2.0 desteğiyle bataryanın kısa sürede şarj edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olan cihazda, 13/8 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamera yer alıyor.

Fiyatına baktığımızda oldukça tuzlu olduğunu söyleyebiliriz. ABD’de 799 dolardan (çok değil mi yahu?) itibaren satışa sunulan cihazın küresel anlamda satışa çıkarılacağıyla ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor.

Cihazın tanıtım videosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

kaynak: http://www.webtekno.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar