<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









24 Haziran 2015 Çarşamba

Göz Okuma Teknolojisi Geliştiriliyor

Son zamanlarda baktığımız da ise göz okuma teknolojisine sahip olan telefonlar oldukça başarılı bir şekilde piyasada yer edinmeye başladı.


Gerçekleştirilen dedikoduların Asya pazarında oldukça söz sahibi olan şirketlerden bir tanesi, Teknolojinin bakıldığında tüm dünyaya yayılmasında oldukça engel oluyordu. Ortaya çıkan görünüşlere göre Samsung ve LG firmaları önümüzde ki yıl içerisinde ortaya çıkarılan teknoloji kendi cihazlarında kullanarak geliştirmiş olduğu cihazları satışa sunacak.
Güney Kore içerisinde edinilen bilgilere bakıldığında ise 2016 yılında Samsung veLG’nin üst seviye akılı telefonlarında karşımıza göz algılama teknolojileri de yer alacak. Gözün kopyalanmasının neredeyse imkânsız olması nedeniyle birlikte akıllı telefonların bu teknoloji sürecinde oldukça güvenli olacağı işaret ediliyor.

Apple’ın geliştirmiş olduğu iPhone 5S ile birlikte kullanım sürecinde olan parmak izi okuma teknolojisini kullanarak çok daha güvenli aynı zamanda hızlı olmasıyla yaygın olarak kullanılacak.
kaynak: http://www.veteknoloji.net/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar