<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









20 Kasım 2016 Pazar

Sony PS4 Oyunlarında İndirime Yapacak

Sony tarafından yapılan resmi açıklamalarda pek çok farklı oyunda 100 TL indirimlerin yapılacağı belirtildi.


Black Friday olarak adlandırılan özel kampanya dahilinde Sony pek çok popüler oyunda indirime girecek. Özellikle PlayStation 4 oyunlarında yapılacak indirimler sayesinde kullanıcıların çok daha uygun bir fiyat üzerinden yeni oyunlara sahip olması mümkün olacak.
Yapılan açıklamada önümüzdeki hafta boyunca devam edecek indirimlerin Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt ve Vatan gibi pek çok farklı mağazada geçerli olacağı belirtildi.
İndirimlerin oranları ve oyunların yeni fiyatları da paylaşılmış durumda. İndirimler kapsamında 119 TL'den satılacak Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu  ve Bloodborne GOTY şimdiden oldukça dikkat çekmiş durumda. Üstelik pek çok 129 TL'ye satılan oyun da yine indirimler dahilinde 99 TL etiket fiyatına çekilmiş. Bu oyunlar işte şöyle Ratchet & Clank, Uncharted Collectio, Bloodborne, Until Dawn Extended Edition, The Order: 1886, Killzone: Shadow Fall ve Heavy Rain & Beyond.
Çok daha uygun bir fiyata oyun almak isteyen kişiler ise 69 TL’den başlayan etiket fiyatları ile DRIVECLUB ve SingStar Ultimate Party gibi oyunlara sahip olabilir. Black Friday kapsamında yapılacak bu indirimlerin sınırlı günlerde sunulacağı ve stoklar ile sınırlandırıldığı da unutulmamalı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar