<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









25 Kasım 2016 Cuma

Originde Ve Uplay'de Black Friday Çılgınlığı (10 TANE OYUN)

1-) Battlefield 1 (160 TL G2A) (145TL ORİGİN)



(Black Friday) Nedir?

Her yıl milyonlarca insanın çılgınlar gibi alışveriş yapmasına sebep olan Kara Cuma'nın ne olduğundan bahsettik.
​Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında gerçekleşen bir alışveriş çılgınlığıdır. Kara Cuma bu yıl 25 Kasım tarihine denk geliyor. Ünlü markalar Kara Cuma’da %80’e varan (hatta bazı durumlarda daha da fazla) indirimler uyguluyor.

G2A ile Oyun Satın Alma Rehberi.

Oyun sever misiniz? Peki yasal oyunlar satın alır mısınız? Başka yerde 50 TL fiyatlı oyunu 3-5 TL'ye alabileceğinizi söylesem ilgilenir misiniz? Cevaplar evet ise, bu yazı tam size hitap ediyor demektir.. Hemen lafı uzatmadan oyun severlerin ve Steam koleksiyoncularının gözdesi G2A oyun pazarını tanımaya, alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmeye geçebiliriz.



G2A, Hong Kong merkezli bir dijital oyun satış platformu. 2010 yılında kurulduğunda adı go2arena idi, 2013 yılında G2A adını aldı ve 2013 itibari ile git gide daha fazla duyulmaya başladı. Türkçe arayüz ve Türk Lirası ile ödeme seçeneğide sunan sitenin destek bölümü ise Polonya'da bulunuyor, yarım yamalak (İngilizce) sözlük çevirisi ile dahi anlaşabilir, sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

24 Kasım 2016 Perşembe

Apple Operasyon Karında Başarılı

Apple tarafından yapılan açıklamalarda özellikle dördünce çeyrek itibariyle iPhone satışlarında başarılı oldu ve 8.5 milyar dolar operasyon karının elde edildiği belirtildi.


Apple tarafından piyasaya sunulan iPhone modelleri her ne kadar gündemde farklı iddialar ile yer alsa da satışlar markanın yüzünü güldürüyor.

20TL Altı Fiyatıyla 15 Tane Pc Oyunu

Steam’in Sonbahar İndirimleri ile 20TL altı fiyata düşürülen ve fırsatı kaçırınca kafanızı duvarlara vurdurtacak 15 oyunu sıralıyoruz.



Steam’in bugün başlayan Sonbahar İndirimleri ile yine bir para saçma dönemine girdik.

Black Friday İle İndirime Giren 10 Muhteşem Konsol Oyunu

Steam’le beraber PC dünyası Black Friday indirimleri ile tanışmışken aynı zamanda Xbox Live ve PSN’de de indirim şöleni başladı.

23 Kasım 2016 Çarşamba

Steam'in Black Friday (Kara Cuma) İndirimleri Bu Akşam Başlıyor!(23-29 kasım)


Dünyanın en büyük oyun platformu olarak gösterilen Steam’de, oyuncuların gelmesini dört gözle beklediği Black Friday nihayet geldi

FIFA 17 Hafta sonu ücretsiz konsollara

EA Sports, FIFA 17’yi oynamak isteyip oynayamayanlar için bu hafta sonu PS4 ve XBO’da ücretsiz yapacak.

PES 2017 ile girdikleri mücadelede EA Sports tarafından sevindirici satış rakamlarına ulaşan FIFA 17, özellikle Frosbite motoruna geçişi ve Alex Hunter ile Yolculuk modu gibi yenilikler ile gelen seriyi daha oynayamayan oyuncular için bu hafta sonu özellikle bir fırsat olacak.

22 Kasım 2016 Salı

Aralık Ayında Xbox Live Gold Üyelerine Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Microsoft, bugün yaptığı duyuru ile birlikte aralık ayında Xbox Live Gold üyelerine sunacağı ücretsiz Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.
 

İnternet ucuzluyor!

İnternet kullanımına ÖTV indirimi geliyor

Bilişim sektörü açısından her geçen gün gelişmekte olan Türkiye'de internet kullanıcılarının çok uzun zamandır hemfikir olduğu bir konu mevcut durumdaydı. İnternetin pahalı olması. İnternet sağlayıcıların çeşitli kampanyalarla interneti daha ucuz bir maliyete sağlaması bir yana, kullanıcılar asıl indirimi devletten bekliyordu.

20 Kasım 2016 Pazar

Sony PS4 Oyunlarında İndirime Yapacak

Sony tarafından yapılan resmi açıklamalarda pek çok farklı oyunda 100 TL indirimlerin yapılacağı belirtildi.


Black Friday olarak adlandırılan özel kampanya dahilinde Sony pek çok popüler oyunda indirime girecek. Özellikle PlayStation 4 oyunlarında yapılacak indirimler sayesinde kullanıcıların çok daha uygun bir fiyat üzerinden yeni oyunlara sahip olması mümkün olacak.

Apple, iPhone 8'de Kamera Şovu Yapacak

Apple, iPhone 8 konusunda tüm ciddi kozlarını oynamaya devam ediyor.
iPhone 7 Plus'ta çift arka kamera kullanan Apple, cihazın görüntü yakalama kalitesinde de önemli bir seviyeye çıkmayı başarmıştı. Ancak, neredeyse bütün bomba özelliklerini iPhone 8'e saklayan Apple, kamera konusunda da 7 Plus'ı unutturacak gibi.

19 Kasım 2016 Cumartesi

Facebook Canlı Yayınlarına Bağış Sistemi Geliyor

Sosyal medya devi Facebook, kâr amacı gütmeyen kuruluşlara canlı video yayınında bağış toplama imkanı getirdi. Şimdilik sadece yardım kuruluşlarının kullanabileceği bu özelliğin bir süre sonra tüm kullanıcıların kullanımına açılması bekleniyor.


İyilik yapmak için "Like" basmak yerine para ödeme zamanı



Facebook, daha önce duyurduğu şekilde Live videolarında bağış yapılmasını sağlayan özel bir düğmeyi yayına aldı.

Watch dogs grafik karşılaştırması.


Watch Dogs grafik karşılaştırması ps4 vs ps4pro.

'Robot Şair' Deniz Yılmaz'dan İlk Şiir Kitabı!

12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı ve TÜYAP Sanat Fuarı’nda bu yıl bir ilke imza atılıyor. BLOK art space’in sanatçısı robot şair Deniz Yılmaz‘ın  “Diğerleri Gibi” adlı ilk şiir kitabı Amber Platform alanında sergileniyor. Yaratıcısına göre o "Bizden biri, halktan biri ve bir vatandaş olmaya çalışıyor..."


Sanatatak'ın haberine göre Deniz Yılmaz’ın 2015 yılından beri yazdığı binlerce şiir arasından akademisyen Ebru Yetişkin’in seçip derlediği “Diğerleri Gibi” kitabından elde edilecek gelir, Uluslararası Robot Sanatçı Vakfı’nın kurulmasına destek olacak.

Oyunlar 2018’de Kırılamaz Olacak Gibi



Dijital Hak Yönetimi (DRM) sistemindeki gelişmelerin oyunların kırılmasını zorlaştırdığı tartışılırken, Çin merkezli bir korsan grubu, 2018’de oyun kırmanın imkânsız hâle geleceğini iddia ediyor.

Apple ABD'ye Mi Taşınıyor?

Apple iPhone üretimi ile ilgili yeni bir karar alma aşamasında.


Amerika Birleşik Devletleri özellikle sınırları içerisinde üretim yapmayan firmaların ülkeye taşınması için yeni düzenlemeler yapacak.

Apple'dan Ücretsiz Kodlama Dersleri

Apple'dan kaçırmamanız gereken bir fırsat.
Apple, teknolojiye hevesli gençleri kazanmak, azimlerini arttırmak ve bir nevi yol göstermek adına oldukça güzel bir çalışmaya gidiyor.


18 Kasım 2016 Cuma

Fallout 4'e PS4 Pro desteği yakında

Gelişmiş grafiklere hazır olun


Geçtiğimiz yılın en başarılı RPG yapımlarından biri olan ve Witcher 3 ile kıyasıya bir mücadele içine giren Fallout 4, aylar içerisinde gelen güncellemeler ve mod'lar ile adeta evrim geçirdi.

Pokemon GO'nun Büyük Güncellemesi Yolda

Pokemon GO adı verilen oyun için yeni bir güncelleme yapılırken, oyuna çok farklı yeniliklerin ekleneceği öğrenildi. İşte konuyla ilgili detaylar.



Pokemon GO yaz aylarından itibaren en çok oynanan oyunlar arasında girmeyi başarırken 40 milyon oyuncuya kadar çıkmayı başaran oyuna yeni güncellemeler geleceği açıklandı. 

Google İle Uzay Yolculuğu

Google tarafından yapılan çalışmaların tamamlanması halinde isteyen herkesin uzay yolculuğu yapabileceği belirtildi.


VR Destekli Uzay Yolculuğu Başlıyor

Ps4 Pro vs Ps4


Yeni çıkan ps4 pro'nun şuan sadece 4k özelliğin faydalanabiliyoruz.Çoğu insan ps4 pro gerek yok diyor.Ama şuan ps4 pro için geliştirilen oyun yoktur ps4 oyunlarını oynattığı için pek farkı anlayamıyoruz.

17 Kasım 2016 Perşembe

PlayStation 4 Pro Rekor Kırabilir!!

PlayStation 4 ile ilgili yapılan açıklamalarda satışların İngiltere'de dahi yüzde 200 oranlarına kadar artış gösterdiği belirtildi.

Sony tarafından piyasaya sunulan yeni oyun konsolu PlayStation 4 Pro olarak adlandırılırken 10 Kasım itibariyle pek çok farklı bölgede satışa çıkan oyun konsolu oldukça ilgi görüyor.

! WhatsApp görüntülü görüşme davet mesajına dikkat!

WhatsApp görüntülü görüşme davet mesajına sakın inanmayın. Bu mesajla sizi dolandırabilirler!



 bunu fırsat bilen dolandırıcılar spam bir mesaj ile WhatsApp kullanıcılarını kandırmaya çalışıyor. Grup mesajı yayınlayarak videolu görüşme özelliğini aktifleştirmeleri için bir bağlantı gönderiliyor. Gönderilen mesajda, WhatsApp kullanıcısına bağlantıya tıklayarak görüntülü görüşmeyi etkinleştirebilmesi için açılacak web sitesi aracılığı ile kimliğini doğrulaması isteniyor. Bunun bir aldatmaca olduğunu ve görüntülü görüşmeyi aktif edebilmeniz için böyle bir doğrulamaya ihtiyacınız olmadığını söylememize gerek yok sanırım.

15TL'lik Bir Cihazla ile Şifre Korumalı Bilgisayarı Hacklenebiliyor.

5 Dolar’lık fiyatıyla dikkat çeken Raspberry Pi Zero ile şifre korumalı bilgisayarlar bile hacklenebiliyor!

Mühendislik kanadında oldukça tutulan ve sadece 5 Dolar, yani 15TL fiyata sahip olan Raspberry Pi Zero ile harikalar yaratan birçok geliştirici var. Neredeyse her alanda kullanılan bilen bu Raspberry Pi Zero, tehlikeli işlere yöneliyor.


Samy Kamkar isimli bir meraklı tarafından oluşturulan sistemde sadece 5 Dolar değerindeki Raspberry Pi Zero ve ücretsiz bir yazılım kullanılarak şifre korumalı bilgisayarlar alt edilebileceği ortaya çıkartıldı. PoisonTap isimli ücretsiz yazılımın yüklü olduğu Raspberry Pi Zero’yu herhangi şifre korumalı bir bilgisayara takmanız halinde saniyeler için şifreyi kırabiliyor.




Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar