<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









8 Kasım 2015 Pazar

HTC'nin Yepyeni Muhteşem Telefonu Gözüktü: One X9

HTC'nin orta seviye olan ancak çok konuşulan One A9 modelinden sonra şimdi de üst seviye özellikler ile donatılmış yepyeni telefonu One X9 geliyor.
HTC tarafından kısa süre önce tanıtılan ve iPhone'a benzerliği (ya da tam tersi) ile tartışma konusu olan One A9, sunduğu özellikler ile orta seviye bir telefondu. Ülkemizde 2.500TL'den satışa çıkacak olan cihaz 12 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Hal böyleyken gözlerHTC kanadından daha iyi bir cihaz beklentilerini getirmekteydi. Firma ise bu beklentileri boşa çıkarmadan üst seviye telefonunu duyurmaya hazırlanıyor.

HTC One X9 model adını taşıyacak olan cihaz bundan yıllar önce çıkarılan One X'in yeni modeli olarak kabul ediliyor. Ancak tip, yani görsel olarak şahsen fazlasıyla Butterfly modellerine benzettiğimi belirtmek isterim.


Yukarıda bir reklam görselini görebileceğiniz cihazın teknik detayları net değil, ancak söylentilere göre minimum 5 inç boyutunda 2K ekran bekleniyor. Haliyle bu ekran Gorilla Glass 4 ile korunacak. Ayrıca gücünü ya Quallcom Snapdragon 820'den ya da MediaTek Helio X20'den alacak olan telefonbu bağlamda oldukça güçlü olacak. 4GB RAM ile de donatılması beklenen cihazda LP-DDR4 kullanılacak. Kamera konusunda Xperia Z5'te gördüğümüz 23MP Sony IMX300 arka ve HTC'nin bir türlü vazgeçemediği 4MP'lik Ultrapiksel teknolojili ön kamerası konumlandırılabilir. 32/64/128GB depolama kapasitesi seçenekleri olması beklenilen One X9'da MicroSD kart desteği ve 3500mAh batarya kapasitesi söylentileri yansıtan detaylar. Tabii görselde sol alt köşedeki Dolby Audio'yu unutmamak gerek. Boom Sound olayına devam yani.

Şimdilik bu görsel ile yetineceğiz, ancak bu hazırsa telefonu görmemiz yakındır diyebiliriz. Çıkınca anlarız bakalım.

kaynak: webtekno

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar