<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









23 Nisan 2015 Perşembe

Minik iPhone'lar Gelebilir!

Apple bu kez minik iPhone modeli üretebilir. Minik iPhone ayrıntıları ise haberimizde.

Apple, büyük ekranlı telefon modasına uyarak 6 serisini de büyüttü. Şimdi de seri gittikçe küçülebilir. Görünüşe göre yeni iPhone modelleri büyük ekranlı olmayacak. Kullanıcılarını memnun etmek adına hem ince hemde büyük ekranlı iPhone talebine cevap veren Apple şimdi ise iPhone 7 için minik bir boyla geleceğine benziyor.
Minik bir ekrana sahip iPhone bekleyenlerin gönlünü almaya çalışan Apple için ortaya atılan iddialar ise oldukça gerçekçi. Kulaktan kulağa dolaşan bu yeni iddialar ise aslında çok yeni değil. Uzun zamandır 4 inç ekrana sahip yeni bir iPhone'un geleceği konuşuluyordu. Ama büyük ekranlı modelden birden bire 4 inç ekranlı bir telefon üretmesi de bize şaşırtıcı geliyor. Ama Apple'da şaşırtmayı seven bir teknoloji devi. iPhone 7 için nasıl bir konseptle çıkacağı henüz sadece iddialardan oluşuyor. 
Son sızdırılan habere göre ise Apple 4 inç, 4.7 inç ve 5 buçuk inç boyutlarında ekranlar sipariş vermiş. Ancak bir diğer ihtimal ise bu yeni minik telefonun iPhone 6C modeli olacağı yönünde. Peki size göre Apple, küçük ekranlı telefon modasına geri döner mi? Şayet dönerse kullanıcılarını kaybeder mi? 
kaynak:http://www.veteknoloji.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar