<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









1 Kasım 2012 Perşembe

İNCELEME: FIFA 13



Kramponlar çarpıştı, çimler uçuştu... FIFA serisi bir kez daha dünyayı yerinden oynatmak için döndü!

İNCELEME: FIFA 13 - Kramponlar çarpıştı, çimler uçuştu... FIFA serisi bir kez daha dünyayı yerinden oynatmak için döndü!
Herkesin hayran kalacağı bir yapım

Spor oyunları denildiği zaman akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olan EA, 2011 yılından bu yana yaptığı değişikliklerle FIFA serisini daha önce görülmemiş bir kaliteye taşıdı. Aslında bu ani değişimlerle, aynı zamanda
 bilgisayar oyunculuğu sektörünün ne kadar hızlı ve ani bir şekilde değişebildiğini de genel hatlarıyla gözler önüne sermiş oldu.
FIFA 13'den önceki iki oyunda büyük başarı elde eden EA Sports, FIFA 2002'den beri yap(a)madığı değişiklik ve geliştirmeleri bir anda ortaya koydu ve karşımızda bambaşka bir oyun bulduk. PES gibi bir rakibi olduğunu görmesi her ne kadar biraz geç olsa da zararın neresinden dönersen kardır hamlesi FIFA 11 ile gerçek oldu. 360 derece yön mantığını kullanan yapım, bu özelliği sayesinde tam bir devrim yarattı ve oyuncuya çok daha farklı bir futbol deneyimi yaşattı.
Kısaca özgürlük duygusu olarak niteleyebileceğimiz sistem, "Ben oraya mı pas verdim?" isyanını bir anda ortadan kaldırmış, hatayı oyundan daha çok oyuncuda aramamıza sebep olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar