<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









30 Mayıs 2012 Çarşamba

İnternetinizi gittiğiniz yere götürün!



TTNET’in süreli internet paketleri sayesinde kullanıcılar, yazlıklarında ya da uzun seyahatlerinde kısa süreli internet hizmetinden yararlanabiliyorlar. 2 ya da 3 aylık olarak sunulan Süreli İnternet hizmeti için taahhüt gerekmiyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in kısa süreli internet hizmeti sayesinde yaz tatiline giden ya da seyahate çıkan kullanıcılar, 2 ya da 3 aylık süreli internet paketleriyle iletişimlerini kesintisiz sürdürüyorlar. TTNET satış noktalarına başvurarak, herhangi bir taahhüt vermeden 2 veya 3 ay boyunca internet bağlantısınakavuşmak mümkün oluyor.

Süreli internete sahip olmak isteyenler; NET4 ya da NETLİMİTSİZ internet paketlerinden birine abone olarak, internetini istediği yere yanında götürüyor. Ev telefonu olmayanlar da yalın internet altyapı olanaklarıyla Süreli İnternet hizmetinden faydalanabiliyorlar. TTNET müşterileri bu paketlerin süresi bittikten sonra aboneliklerine; internete istedikleri zaman erişebilmelerine olanak sağlayan, kullanılan gün kadar ödeme imkanı sunan ve aylık sabit ücreti olmayan HAZIRNET abonesi olarak devam ediyorlar. İsteyenler ise süreli internet paketlerini uzun süreli kullanabilecekleri ADSL veya Yalın internet hizmetlerine çevirebiliyorlar.   

Paketler, sadece yazlığına gidenlere değil, kısa süreli internet kullanmak isteyenlere veya yaz boyunca farklı bir şehirde kalanlara da hitap ediyor.

Süreli internet paket fiyatları:

Paketler
Bağlantı Hızı
Aylık kullanım kotası
Süre
(2 AY)
Süre
(3 AY)
NET 4
8 Mbps'ye kadar
4GB
    69 TL     95 TL
NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar
-
    119 TL    165 TL
Yalın NET4
8 Mbps'ye kadar
4GB
    99 TL   140 TL
NETDİSK Hediyeli Yalın NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar
-
    149 TL    210 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar