<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









13 Mart 2012 Salı

Acer'dan yepyeni teknolojik ürünler


Acer’ın yepyeni teknolojik ürünleri Almanya CEBIT fuarında görücüye çıktı!
Acer’dan etkileyici performans, ısı konforu ve uygun fiyatıyla birlikte çok yönlü mobilite özelliklerine sahip yeni bir ultra ince dizüstü bilgisayar: Acer Aspire V5 Serisi
Bu yeni ince ve hafif dizüstü bilgisayar serisi etkileyici performans, ısı konforu, şık tasarım ve rahat mobil kullanım arayan bütçesini aşmak istemeyen kullanıcılar için birebir.

Şu anki trend haber-eğlence tüketimi ve her an her yerde içerik oluşturma özelliği olan daha ince ve daha hafif dizüstü bilgisayarlar olduğu için, Acer müşterilerinin beklentilerini nasıl karşılayacağını çok iyi biliyor. V5 Serisi dizüstü bilgisayarlar aynı sınıftaki bilgisayarlardan % 30 daha ince, böylece mobil kullanımları inanılmaz ölçüde kolay. 11.6-inçlik model 15 mm'den inceyken, 14-inçlik model optik bir sürücüye sahip ve 21 mm'den ince ve 2.1 kg ağırlığında; 15.6-inçlik model de aynı zamanda optik bir sürücüye sahip ve 23 mm'den ince ve 2.3 kg'dan hafif.

V5 Serisi günlük çoklu görevler, içerik oluşturme ve multimedya kullanımı için güçlü Intel® Core™ ailesi işlemciler, ve dünyaca tanınan NVIDA® GeForce® GT Serisi grafikler kullanıyor.

Akıllı bir güç yönetimi ve komponentlerinin düzeni ses ve ısı konforunu performanstan ödün vermeden optimize ediyor. Bu dizüstü bilgisayarlar yazı yazarken ve medya oynatımı sırasında kucağınızın üzerinde sessiz ve rahat bir şekilde kullanılabilir. ENERGY STAR® sertifikalı V5 Serisi enerji tasarrufu sağlar ve çevreye dosttur.

Çok kolay mobil kullanıma sahip olan V5 Serisi en çok ziyaret edilen erişim noktalarını otomatik olarak tarayıp kaydederek, kullanıcıların alışılmış yöntemlerden dört kat daha hızlı bir şekilde, yalnızca 2.5 saniyede internete bağlanabilmelerini sağlayan Acer Instant Connect özelliğine sahiptir.

Şık tasarımı bu dizüstü bilgisayara konforlu bir dokunuş katan pürüzsüz bir yüzey barındırıyor. Tam boy yumuşak klavyesi ve geniş click-pad çok iyi yerleştirilmiştir ve kolay navigasyon ve gelişmiş üretkenlik için ergonomiktir. Yeni Aspire V5 serisi ultra ince, modern ve şık tasarımıyla göz alıcı renk çeşitleri sunuyor.

Kullanıcılar online bağlantı sağlamak ve bir kablodan harici görüntüleme elde etmek için LAN/VGA birleşik bağlantı noktasıyla çok yönlü mobilitenin keyfini çıkarabilirler. USB 3.0 bağlantı noktaları aracılığıyla dosyaları diğer dijital aygıtlar arasında paylaştırmak da ayrıca hızlı ve kolaydır.
V5'in dağıtımına 2012'nin ikinci çeyreğinde başlanacaktır.
Acer ICONIA TAB A700: Farkı Tam HD olarak görün!
Bu tabletin birçok etkileyici özelliğinin arasında en büyük çığır açanı parlak, yüksek kaliteli görüntüler ve geniş görüş açıları sağlayarak olağanüstü bir 1920 x 1200 piksel çözünürlük sunan premium 10.1-inç tam HD ekranıdır. Kullanıcılar artık üst düzey tam HD deneyimin keyfini çıkarabilirler: 1080p videolar ve oyunlar hiç olmadıkları kadar hayat kazanırlar ve görüntüler 5.1 kanallı surround sound ev sinema sisteminden taviz vermeden Dolby® Mobile 3+ tarafından daha da çok geliştirilir.

NVIDIA® Tegra™ 3 dört çekirdekli CPU ile beslenen ICONIA TAB A700, kesintisiz çoklu görev deneyimi, daha düzgün HD videolar, internette daha hızlı gezinme ve konsol benzeri oyun oynama keyfi için daha yüksek hızlarda çalışır. Olağanüstü 9800 mAh pili tabletin pil ömrünü gerçek anlamda gün boyunca kullanılabilir düzeye çıkarıyor.

ICONIA TAB A700, tabletin kontrolünü daha eğlenceli ve kullanıcı dostu bir deneyime dönüştürmek için interaktif Acer Ring arayüzü ile bir araya gelen Ice Cream Sandwich adlı en son Google Android işletim sistemine sahiptir.
Acer’dan Yine Bir İLK:
Aspire Timeline Ultra M3, özel grafikleri ve optik sürücüsüyle birlikte sektördeki ilk 15", 2-spindle Ultrabook™
En son Timeline serisi gelişmiş performanstan ödün vermeden kendinden öncekilerden daha ince (yalnızca 20 mm inceliği ile) ve daha hafiftir. Yeni Aspire Timeline Ultra M3 geliştirilmiş içerik oluşturma ve tüketimi için özel NVIDIA® GeForce® GT640M grafikler ile ilk Ultrabook™ olarak çıtayı yükseltiyor.

İnce tasarımı güçlü ve çok yönlü performans özellikleri barındırır. En son Intel® Core™ işlemci ve üstün özel grafikler hızlı navigasyon ve çoklu görevleri grafik ağırlıklı oyunlar ve multimedya uygulamalarında bile garanti eder.

Geniş kapasiteli bir sabit disk sürücüsü büyük dosyalar için fazlasıyla alan sunarken, entegre bir katı hal sürücüsü anında açılma özelliği sağlar. Yalnızca SSD yapılandırma da ayrıca mevcuttur. Son derece dayanıklı SSD kullanıcılara dosyalara daha hızlı erişmelerini, pil ömrünün daha uzun olmasını ve daha sessiz çalışma sağlar.

Genel deneyim olarak ise son derece uyumludur. Acer Green Instant-On uyku modundan 1.5 saniye içinde hızlı devam edebilme özelliği sağlar. Benzer şekilde, Acer Instant Connect en çok ziyaret edilen erişim noktalarını otomatik olarak tarayıp kaydederek, kullanıcıların alışılmış yöntemlerden dört kat daha hızlı bir şekilde, yalnızca 2.5 saniyede internete bağlanabilmelerini sağlar.

Aspire Timeline Ultra M3 aynı zamanda, DVD keyfi için optik bir sürücüye sahip olan ilk 15" 2-asitmetre Ultrabook™ aygıttır. Dolby® Home Theater® v4 ve premium hoparlörler diğer eğlence geliştirmeleri arasındadır. Profesyonel olarak ayarlanmış ses sistemi müzik, film ve oyunlar için sektörünce öncü yüksek ses seviyesi, net diyalog ve ses efektleri sunar.

Timeline geleneğinde, bu Ultrabook™ tek bir şarj ile tüm gün multimedya kullanımı ve verimlilik sunan 8 saatlik pil ömrüne sahiptir.

M3'ün ultra ince profili minimalist ve modern bir görünüm sağlıyor. Şık siyah kasası sağlamlığını arttıran alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Sayısal tuş takımlı tam boy yumuşak klavye daha rahat yazı yazılmasını sağlayarak üretkenliği arttırır.

Aspire Timeline Ultra M3 tüm dünyada Mart 2012'den itibaren raflardaki yerini alacaktır.
Acer V3 Serisi: Geceyarısı Siyahı, Şafak Altın Sarısı, Alacakaranlık Grisi ve Şimşek Gümüşü renkleri ve çok yönlü performansıyla Acer’dan yeni bir dizüstü bilgisayar serisi.

Acer bugünün dijital ihtiyaçları için optimize edilmiş, 14-, 15.6- ve 17.3-inç modelleri mevcut olan V3 Serisi dizüstü bilgisayarları gün yüzüne çıkarttı. Mükemmel performansa, eğlence geliştirmelerine, iletişim araçlarına ve şık bir tasarıma sahip olan bu dizüstü bilgisayarlar yüksek tanımlı ses ve görsel deneyim talep eden, teknolojiyi yakından takip eden kullanıcılar düşünülerek tasarlanmıştır.

Son nesil Intel® Core™ ailesi işlemciler, ayrıca NVIDA® GeForce® GT Serisi grafikler birçok uygulama, müzik, internetten video, filmler, oyunlar ve çok daha fazlasıyla birlikte çoklu görevler için kusursuz performansı garanti eder.

Tüm multimedya seçeneklerinden en iyi şekilde yararlanmak için, Aspire V3 17.3” modelinde HD+ 1600 x 900 LED-arka aydınlatmalı ekran dahil olmak üzere tüm seride Acer CineCrystal™HD ekranlara ve bunun yanısıra Dolby® Home Theatre® v4 ve bir Blu-ray Disc™ sürücüsüne sahiptir. Kullanıcılar, HDMI® çıkışı sayesinde dizüstü bilgisayar eğlencesinin tadını bir HD televizyonda bile çıkarabilirler.

Özel eğlence geliştirmelerinin arasında 17.3” ekranda Acer CineCrystal™ HD+ 1600 x 900 LED-arka aydınlatmalı görüntü, Dolby® Home Theatre® v4 ve bir Blu-ray Disc™ sürücüsü bulunur. Kullanıcılar HDMI® çıkışı sayesinde dizüstü bilgisayar eğlencesinin tadını bir HD televizyonda bile çıkarabilirler.

V3 Serisi, kullanıcılarının online kalmaları için Acer InviLink™Nplify™ Wi-Fi CERTIFIED™kablosuz bağlantı ve Gigabit Ethernet'e sahiptir ve Acer Crystal Eye HD web kamerası yüksek çözünürlüklü yüz yüze iletişimi garanti eder.

Acer clear.fi 2.0 evinizdeki tüm dijital aygıtları otomatik olarak birbirine bağlar. Bu da kullanıcıların evlerinde her odadaki her aygıttan medyalarını düzenleyebilmelerini, paylaşabilmelerini ve keyfini çıkarmalarını sağlar.

Multi-in-1 kart yuvası, Bluetooth® 4.0 ve USB 2.0/3.0 bağlantı noktaları (USB güç kapalıyken şarj özelliği ile) aracılığıyla başka dijital cihazlar arasında dosya paylaşımı yapılabilir.

Tasarım yönünden, kapağı parlak bir kaplamaya sahiptir ve rengi ekran kenarı ve avuç dayanağı ile uyumludur. Gelişmiş konfor ve üretkenlik için şık ve ergonomik Acer yumuşak klavye, çoklu hareket özelliğine sahip bir touchpad ile tamamlanır. V3 Serisine Geceyarısı Siyahı, Şafak Altın Sarısı, Alacakaranlık Grisi ve Şimşek Gümüşü renkleriyle sahip olabilirsiniz.
Olimpiyat Logosu ile Acer ICONIA TAB A510
Acer'ın Olimpiyat Oyunları ile ortaklığını kutlayan tasarım, Acer ve Olimpiyat logolarını birleştiriyor ve siyah/gümüş renk seçenekleri sunuyor. ICONIA TAB A510 firmanın Android Ice Cream Sandwich tabanlı en yeni tabletidir. Gerçek anlamda tüm gün kullanım için 15 saatlik pil ömrü, güçlü bir NVIDIA® TEGRA® 3 dört çekirdekli işlemci ve mobil üretkenlik, paylaşım ve çok daha fazlası için son teknoloji araçlar barındırır.

ICONIA TAB A510'un 9800mAh pili 15 saate kadar HD video oynatımını destekler. Ekstra güç tabletin hacmini büyütmez çünkü paralel pil paketi inceliği korur.

Güçlü bir NVIDIA® TEGRA® 3 dört çekirdekli işlemci daha fazla güç ve daha az pil tüketimiyle iş yükünü akıllı bir şekilde dağıtır. Ağır çoklu görevler, HD videolar, konsol benzeri oyun deneyimi ve internette daha hızlı gezinme işlerinin üstesinden gelirken, beşinci bir "arkadaş" çekirdek müzik çalma ve aktif bekleme gibi düşük güç gerektiren görevleri üstlenir.

Mobil verimlilik uygulamalarına çeşitli belge formatlarını, fotoğrafları ve web sayfalarını destekleyerek kablosuz yazdırmayı kolaylaştıran Acer Print dahildir. Acer Print, mevcut pazardaki markalı yazıcıların % 87'si ile uyumludur.

Bu arada, Polaris® Office, tablet tabanlı olarak çalışmak üzere optimize edilmiştir. Mobil olarak MS Office belgelerinin düzenlenmesi ve okunması için kullanışlı geliştirmeler sağlar.

Gürültü bastırma ve eko önleme teknolojileri ses kayıtlarını iyileştirir ve HD sesli görüntülü aramalar kusursuzdur. Müzik, filmler ve çok daha fazlası için premium 5.1-kanallı HD çıkışa sahip Dolby® Mobile 3+ üstün ses zevki sağlar.
Acer, K520 Hybrid LED-Lazer Projektör: Benzersiz renkleri ve parlaklığıyla lazer ışık teknolojisi kullanan yenilikçi projektör

Acer ‘ın CEBIT fuarında tanıttığı yenilikçi ürünlerden bir diğeri de LED-laser hybrid K520 projektör. Bu projektör uzun ömürlü 2000 lumen parlaklık ile canlı görüntüler elde etmek için eşsiz bir hibrid LED-lazer ışık kaynağı teknolojisi kullanır.

Hibrid LED-lazer ışık kaynağı yüksek basınçlı cıvalı lambalarla karşılaştırıldığında renk parlaklığını önemli ölçüde geliştirir ve aynı zamanda lambanın ömrünü 20,000 saate çıkarır. Ayrıca, bu yenilikçi teknoloji daha iyi renk doyması sunmak için daha geniş bir renk dizisi sağlar.

Görüntü kalitesini arttıran birtakım teknolojilere sahiptir: DynamicBlack™100,000:1 kontrast oranı; 2000 lumen parlaklık ve tam HD 1920X1080 çözünürlük canlı, parlak detaylar ve inanılmaz renkler sunar. Ayrıca, gerçek 24p kare hızı gerçek ustalıklı gösterimler sağlar.

K520, 3D görüntü çıkışını destekler ve 3D gözlükler ile heyecan verici, sinema benzeri 3D deneyimleri evinizde yaşayabilirsiniz.

Analog sinyaller için VGA, Kompozit Video, Kompozit Video/Ses, ve bilgisayarlara, HD oynatıcılara ve oyun konsollarına hızlı ve güvenli bağlantı sağlayan bir HDMI® bağlantı noktası bağlantı seçenekleri arasındadır.

İş toplantıları veya sınıflarda kullanım için kurulumu çok kolaydır çünkü anında açılma/kapanma özelliği kullanıcının projektörü soğumasını beklemeden hemen kapatabilmesine olanak verir. Kullanıcılar aynı zamanda 40° dikey temel düzeltme sayesinde düzgün olmayan yüzeylerde bile projektörü rahatlıkla kullanabilirler.

K520 çevre dostu bir güç yönetim sistemi olan AcerEcoProjection donanımına sahiptir. Gelişmiş lamba gücü kontrolü ve % 70'e kadar azaltılmış güç tüketimi için ExtremeECO modu mevcuttur. AcerEcoProjection ayrıca, özelleştirilmiş güç tasarrufu yapılandırmaları için Acer ePower Management donanımına sahiptir.

K520 beyaz lake bir yüzey ve gümüş rengi vurgular taşır. Yuvarlanmış köşe ve kenarlardan oluşan tasarımı, ister ev ister ofiste kullanım için şık bir aygıt haline getirir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar