<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









25 Mayıs 2015 Pazartesi

Kaybolmayacak Davul Geliştirildi

Dünya genelinde teknoloji devlerin arasında yer alan Samsung çıkartmış olduğu ürünler sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için elinden gelen herşeyi yapmayı hedefliyor



Dünya genelinde teknoloji devlerin arasında yer alan Samsung çıkartmış olduğu ürünler sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için elinden gelen herşeyi yapmayı hedefliyor. Firmanın son zamanlarda çıkartmış olduğu Galaxy S6 serisinin ardından da ortaya yolcuların yanlarında taşımış olduğu bavulları takibini yapmaları için yeni bir bavul sistemi geliştiriyor. 
Akıllı bavul havaalanında yer aldığın da onu kaybetme şansınızı tamamen ortadan kaldırmaya yönelik bir çalışma hedefliyor. Geliştirilen bavulun uçağa binmesini, İnmesini devamında apron içerisinde nerede olduğunu kolaylıkla GPS sayesinde erişim sağlayabilirsiniz. Sistem üzerinde yapılan gelişimler sayesinde bavul uçağa bindikten sonra GPS sinyalini kısa süre içerisinde kapatıyor. Uçaktan indikten sonra hızlı bir şekilde tekrardan aktif hale gelerek cihaz üzerinde yapılan uygulamalar sayesinde bavulun takibini gerçekleştirebiliyorsunuz. 
Geliştirilen özellikler sadece bunlarla sınırlı değil geliştirilen hizmet kullanıcılara alarm da yolluyor. Samsonite aynı zamanda Samsung'un hedefi bagaj kontrol noktalarında ağırlıkları kadar içerisinde yer aldığı bavulu açmadan gösterecek sistemleri geliştirmeyi hedefleyecek. 
kaynak:http://www.veteknoloji.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar