<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









13 Şubat 2012 Pazartesi

30 milyon adet iPhone 5 satılacak!

Güvenilir Apple kaynaklarından elde edinilen bilgiler ışığında neredeyse tüm kaynakların Apple'ın yeni lansmanı olan iPhone 5'te yakın alan iletişimi olan LTE teknolojisini kullanacağı kesinlik kazandı!
Apple'ın içerisinden LTE ile ilgili sızıntıların olduğu çeşitli güvenilir Apple kaynakları tarafından raporlandı. iPhone 5 için ilk etaptaki satışın 30 milyon adet olarak hesaplandığı buna göre planlamaların yapıldığı raporlarda belirtiliyor.
Bu oran dünyadaki mevcut telefon oranlarının %5'ine takabül ediyor. En büyük hazırlık şüphesiz LTE için olacak.
Apple planladığı iPhone 5 sayısı tüm dünyadaki cep telefonu ve mobil cihaz pazarında önemli bir paya sahip olduğunu gösteriyor. Apple'ın durdurulamaz yükseliği iPhone 5 ile zirve yapacak. Çünkü yapılan tüm araştırmalarda ve raporlarda elinde bulunan iPhone 3GS, iPhone 4 kullanıcılarının iPhone 5'i bekledikleri görülüyor. Ara süreçte Apple kullanıcılarının ufak bir dilimi Android cihazlara geçtiği görülüyor. Uzmanlar iPhone 5 ile Andorid'e geçen kullanıcıların tekrar İOS iPhone 5'e geçeceklerini varsayıyorlar.
Diğer bir spelükasyon ise Apple'ın mart ayında çıkaracağı yeni iPad lansmanında daha iyi bir pil ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı olması...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar