<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









30 Eylül 2012 Pazar

Reloaded ve Skidrow açıklama

                                  
RELOADED grup şöyle dedi:

"EA Yeni MDDA / CRFD güvenlik sistemi çok karmaşık ... Bu şimdiye kadar gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor .. bu yüzden onun olduğunu hemen atlamak kolay olmayacak ..SORUN "

bu yüzden siz biraz daha beklemek zorunda olacak ....

29 Eylül 2012 Cumartesi

CHIP Online özel güvenlik dosyası



CHIP Online, sizler için güncel tüm tehlikeleri içeren çok özel bir güvenlik dosyası hazırladı!

CHIP Online özel güvenlik dosyası - CHIP Online, sizler için güncel tüm tehlikeleri içeren çok özel bir güvenlik dosyası hazırladı!

TrendMicro sunucu odasında dünyaca ünlü güvenlik uzmanı Rik Ferguson ile beraberiz. Binlerce zararlı kod burada nehir gibi akıyor ve temizlemek, kullanıcıları bu kodların vereceği zararlardan "zamanında" koruyabilmek için yöntemler geliştirilmeye çalışılıyor.
Geçtiğimiz günlerde CHIP Online olarak çok özel bir ziyaret gerçekleştirdik. Dünyaca ünlü güvenlikşirketi TrendMicro'nun İrlanda'daki merkezine gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette firmanın sahibinden baş güvenlik uzmanına, online tehdit tespit sisteminin yöneticisine kadar bir çok değerli uzmanla yaptığımız karşılıklı görüşmeler doğrultusunda sizler için hazırladığımız bu özel güvenlik dosyasında hem güncel hem de kısa vadede başımıza büyük işler açmaya niyetli tehditleri bulacaksınız.

Bitmeyen kavga FIFA mı, PES mi?



                       
Eğer hem bir futbol hem de oyun severseniz eylül ve ekim aylarının anlamı sizin için büyüktür. Çünkü tam da bu zamanlarda futbol oyun dünyasının en popüler iki üyesi olan FIFA ve PES oyunları piyasaya çıkar. Bu yıl da gelenek bozulmadı.

Konami'nin geliştirdiği PES 13, Avrupa'da ve ülkemizde 20 Eylül'den bu yana satışta. EA Sports'un geliştirdiği FIFA 13 ise 28 Eylül'den itibaren raflardaki yerini almaya başladı.
Video oyunu tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen bu iki oyun, her yıl yapılan güncellemelerle artık daha bir gerçekçi. Messi gibi çalım atmanın, Ronaldo gibi şut atmanın veya Cech gibi penaltı kurtarmanın zevkini yaşayabileceğiniz bu oyunlar, bu yıl da ilgi çekmeye devam edecek.
Bu iki oyun arasındaki rekabet ise büyük takımlar arasındaki mücadeleleri aratmayacak cinsten. İlk çıktığı 1996 yılından başlayarak futbol oyunu piyasasını domine eden FIFA, 2002 yılında PES'in piyasaya çıkmasıyla oyun piyasasındaki tahtını rakibine kaptırdı. O yıldan sonra futbol oyunu sevenlerin gözdesi olan PES ise 2010 yılından itibaren bir düşüş içine girdi. FIFA 10 ile gelen yenilikler, oyun severlerin dikkatini daha çok çekince kavga tekrar kızışmış oldu.
Yapmış olduğu yenilikler, gerçekçi oyun teknikleri ve gelişmiş grafik unsurlar sayesinde FIFA'nın, son birkaç yıldır futbol oyunu piyasasında daha popüler hale geldiğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl FIFA 12'nin dünya çapındaki satış rakamının PES 12'den tam dört kat fazla olması da bunun göstergesi. Peki bu yıl her iki oyunda ne gibi yenilikler var?

Fifa 13 crack bekliyoruz?

                                        FIFA 2013,futbol oyunu,EA Sports
skidrow ve reloaded sadece oyunun dosyası indirip beklememizi istiyor çünkü halen crack çıkaramadılar
ama çıkarınca yayınlayacağız sitemizde.

Bizi takip etmeye devam edin.

28 Eylül 2012 Cuma

Fifa 13 çıktı (Full İndir).





Oyun Hakkında Bilgi:

FIFA 13 2012
2012 | PC | Language & sound language : ENG/RUS/MULTI13 | Developer: EA Canada | Publisher: Electronic Arts | 6.57GB
Genre: Sport (Soccer) / 3D

Sistem Gereksinimleri :

v Operating system: XP / VISTA / 7(SP1)
v Processor: Intel Core 2 Duo processor with a clock speed of 2.0 GHz or AMD Athlon X2 4800 +
v Memory: 1 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista / 7)
v Hard disk: 8 GB
v Sound device: compatible with DirectX
v Video Card: ATI 3850HD with 512 MB ??of video memory or NVIDIA GeForce 8800 GT with 512 MB

27 Eylül 2012 Perşembe

FIFA 2013 'yarın çıkıyor'!



                            FIFA 2013,futbol oyunu,EA Sports
Resmi olarak yarın piyasaya sürülecek FIFA 2013'e Türkler tam not verdi.

EA Sports'un merakla beklenen oyunu FIFA 2013 yarın piyasaya çıkıyor. Ancak oyun Türkiye'de haftasonundan beri oynanıyor. Herkesin bildiği her köşebaşındaki kaçak oyun mağazalarında satılan oyun büyük ilgi gördü. Birçok oyunsever FIFA 2013 aldıktan sonra satıcıların kendilerine "Bir-iki gün online oynama, takip ederler" dediğini iddia etti.

Satılan oyunların sahte değil yurtdışından kaçak olarak getirildiği gözlemlenirken Türk oyunseverler yeni FIFA'ya tam not verdi

Ekran kartlarındaki gizem!



                        ekran kartı,Adaptive V-Sync,GPU Boost,TXAA,Eyefinity,NVIDIA,AMD
Adaptive V-Sync, GPU Boost ve diğerleri: Ekran kartlarında yazan bu terimler ne anlama geliyor?

İki grafik devi AMD ve NVIDIA arasındaki rekabet, ekran kartlarındaki performans seviyesini hızla yukarı çekiyor. Öyle ki, bugün 1080p çözünürlüğü ekran kartınızı zorlamayabiliyor; donanımınızı sonuna kadar kullanmak için 2560x1440 gibi bir çözünürlük seçmeniz gerekiyor. Peki ekran kartlarında sıkça duyduğumuz GPU Boost, TXAA, Eyefinity gibi terimler ne anlama geliyor?

Adaptive V-Sync


V-Sync, oyun sırasında ekranda ortaya çıkan "yırtılma" efekti sorununu çözen ve oyunseverlerin yıllarca faydalandığı bir özellik. V-Sync, görüntülenen karelerin monitörünüzle senkronize olmasını sağlar (genellikle 60Hz veya 60FPS). Ancak V-Sync, 60'ın katlarıyla da çalışabilir ve FPS 60'ın çok altına düştüğünde V-Sync sınırı 30'a düşer. Oyun daha da yavaşlarsa 20FPS ve 15 FPS'ye düşebilirsiniz. NVIDIA tarafından geliştirilen Adaptive V-Sync, bu çarpım sorununu V-Sync'den kaldırıyor. Dolayısıyla FPS'niz 50'y düşse bile 50'de kalıyor ve 30'a gerilemiyor.

NVIDIA 8-Series GPU'ya veya daha yeni bir GPU'ya sahip olduğunuz sürece sadece bir yazılım güncellemesiyle bu özellikten faydalanabilirsiniz.

11 yaşındaki küçük dahi!



                                AT&T,SMS,cep telefonu,abd,yarışma,David Grau,Victoria Walker,Rode Dog
Yaşıtları sokaklarda top oynarken, 11 yaşındaki bu küçük dahi bakın neler başardı...
Otomobil sürerken telefonla konuşmak tehlikeli bir davranış, ancak bazıları bununla da yetinmeyip sürüş sırasında mesajlaşabiliyorlar. Sürücüleri seyir halindeyken mesaj göndermekten alıkoymak isteyen ABD'li operatör AT&T, bunun için bir çözüm üretmek üzere Los Angeles'ta bir yarışma düzenledi.

Oyunların geleceği orada!



                                 Free To Play,F2P,oyun,EA Games,Peter Moore
Son yıllarda özellikle oyun sektörü içten içe ciddi bir değişim yaşıyor.
Bu değişim kullanıcılara kolay erişim, ücretsiz oyunlar, satın alınabilecek ekstra içerikler olarak yansırken, oyun firmaları ciddi stratejik değişimlere hazırlanıyor. Önde gelen firmaların yetkililerine göre önümüzdeki 5 ila 10 yıl arasında hemen hemen her oyun bedava olacak.
Hızla gelişen oyun sektörü, oyunun satın alınması – içeriğin satın alınması ayrımının keskinleştiği bir dönemden geçiyor. Özellikle kutu olarak satılan oyunların kullandığı tek seferde satış yöntemi yavaş yavaş tarihe karışıyor.  Kutulu oyunların yerini alacak yöntem ise birçok oyun firmasının hali hazırda kullandığı Free To Play sistemi.
Nedir Bu F2P?
Free To Play sistemi (F2P), oyunun bedava olup sadece içeriğin, yani oyun içi karakterlerin geliştirilmesi için gereken her şeyin, (yeni ekipmanların, yeni özelliklerin) satılması üzerine geliştirilmiş bir sistemdir. Bu yöntem oyunların daha fazla kullanıcı kazanmasını sağlarken, bu kullanıcılar aynı zamanda sadık kullanıcı oluyorlar. F2P sistemi mobil oyunlarda da oldukça popüler olmaya başlıyor. İnternetin yaygınlaşması bu sistemde önemli yer tutuyor. Zira satın alınan tüm içerik internetten indirilerek sağlanıyor.

Ucuza iPhone 5 alma formülü!


Türkiye'de neredeyse 3 bin 500 TL'den satışa sunulan iPhone 5'i ucuza getirmenin formülü var mı? İşte Van Vali Yardımcısı Atay Uslu'nun iPhone 5'i ucuza getirme formülü...

Türkiye’de internet sitelerinde 1800 dolara (3 bin 200 lira) satılmaya başlanan iphone 5’e ucuza sahip olmak için Van Vali Yardımcısı Atay Uslu ilginç bir formül buldu.
Bu formülü Twitter’dan paylaşan Uslu, şu hesabı yaptı: "Amerika’ya gidiş, konaklama ve vize ücretleriyle iPhone’e 1600 dolara sahip olmük mümkün" dedi.

26 Eylül 2012 Çarşamba

Google, iOS 6 Maps'e fena salladı



Google, iOS 6 Maps'e fena salladı - Apple'ın iOS 6 ile sunduğu haritalarla dalga geçenler kervanına şimdi de bu dev şirket katıldı!

    Apple'ın iOS 6 ile sunduğu haritalarla dalga geçenler kervanına şimdi de bu dev şirket katıldı!

    Apple'ın yeni harita uygulaması, içindeki hatalar nedeniyle yerden yere vuruluyor. Nokia'nın ardından bu kez Google, sahibi olduğu Motorola ile Apple'ın haritalarını taşladı.

    Youtube Türkiye'de kapatılabilir!


                              YouTube,google,video,müzik,internet,türkiye,sansür,yasak
    Müslümanların Masumiyeti isimli filmin aykırı içeriklere sahip olması dolayısıyla Ulaştırma Bakanlığı harekete geçti ve söz konusu link'lerin kaldırılması için çalışmalara başladı. Peki YouTube'un daha önce olduğu gibi tamamen kapatılması mümkün mü?
    İslam'a ve müslümanlara hakaret ettiği gerekçesiyle gündeme oturan Müslümanların Masumiyeti (Innocence of Muslims) isimli filmin YouTube'tan kaldırılması için çalışmalar başladı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatıyla filmin bulunduğu YouTube adresleri kaldırılacak. Ancak öncelikle YouTube'un da bu içerikleri aykırı bulup engellemesi gerekiyor. YouTube'un bu link'leri kaldırmaması durumunda ise YouTube'un daha önce de olduğu gibi tamamen kapatılma ihtimali endişe yaratıyor.

    Microsoft'un korsan isyanı!


    Microsoft,korsan yazılım,çin,CNPC,office

    Microsoft ne yaparsa yapsın, bu dev ülkede korsan Windows ve Office'le baş edemiyor.
    Teknoloji dünyası için yazılım korsanlığı, artık kanıksanmış bir sorun. Ancak konu Çinli şirketler olunca, bu sorun iyice içinden çıkılamaz bir hal alıyor. ABD hükümetinin geçmişte aldığı bir dizi karar da korsan yazılım satışlarının önüne geçememiş.

    Bu sorundan muzdarip şirketlerin başında ise şüphesiz Microsoft geliyor. Bloomberg'in yayımladığı rapora göre; şirket, Çin'deki dört devlet kurumundan korsan Office ve bazı Windows ürünlerini kullandıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu.

    iPhone 5'te 2 yeni sorun daha!



                                            iPhone 5,apple,akıllı telefon,nanoSIM,ios 6,ipod,iPod Touch,lightning
    Bir iPhone 5 aldığınızda başınıza bunların gelme ihtimali yok değil! İşte forumları dolduran 2 sorun.

    iPhone 5'in belirli ülkelerde satışa çıkmasının ardından kullanıcılar, çeşitli şikayetlerle Apple forumlarını doldurmaya başladılar. İlk şikayet, bazı iPhone 5'lerin kutularından çizik çıktığı yönünde olmuştu. Gündeme gelen son iki şikayetin ise, can alıcı bir öneme sahip olmasa da bazılarının canını sıktığı kesin.

    Forumlardaki şikayetlere göre iPhone 5'in yeni Lightning kablosu, USB portuna oldukça sıkı bir biçimde yerleşiyor ve bazen çıkartması imkansız bile olabiliyor. Apple forumundaki bir kullanıcı, başına gelenleri şöyle anlatıyor: "USB kablosunu sökmeye çalıştım ama sıkışmıştı. USB fişinin üzerindeki beyaz kılıf kaymaya başladı, ama yine de kabloyu çıkarabildim." Bir Apple mağazasına giderek kabloyu değiştirdiğini söyleyen kullanıcı, kablonun hala sıkı olduğunu, ancak eskisine nazaran daha iyi olduğunu iletiyor.

    23 Eylül 2012 Pazar

    Hacker'lar iPhone'larda ciddi bir açık buldu



    Hacker'lar iPhone'larda ciddi bir açık buldu - Hacker'ların iPhone ve iPad'lerde keşfettiği bu açık, Apple'ın tüm güvenliğini yerle bir ediyor!

      Hacker'ların iPhone ve iPad'lerde keşfettiği bu açık, Apple'ın tüm güvenliğini yerle bir ediyor!

      Hacker'lar, mobil cihazlarda web tarayıcılarında kullanılanWebKit'teki bir açık yoluyla kullanıcının fotoğraflarını, adres defterini ve tarama geçmişini ele geçirmeyi başardılar. Açığı delmekte Apple'ın iOS 5.1.1 mobil işletim sisteminde başarıya ulaşan hacker'lar, aynı açığı iOS 6'da da kullanabiliyorlar.

      YouTube'u kapatan kapatana!



      YouTube'u kapatan kapatana! - Google, Müslüman dünyasını ayağa kaldıran YouTube videosuna neden tepkisiz kalıyor?
      Youtube

        Google, Müslüman dünyasını ayağa kaldıran YouTube videosuna neden tepkisiz kalıyor?

        Son zamanlarda YouTube'a yüklenen, Hz. Muhammed'i asla kabul edilemeyecek bir biçimde konu alan video, müslüman ülkelerden büyük tepki görmüştü. Mısır ve Libya'da halkın ayaklanmasına neden olan 13 dakikalık video, Libya'da ABD büyükelçisi Christopher Stevens ve birkaç diğer diplomatın öldürülmesi ile de ilişkilendiriliyor.

        Yandex yeni yaşını kutladı



        Yandex yeni yaşını kutladı - Türkiye'de bir yıl önce faaliyetlerine başlayan Yandex, birinci yıl kutlamasında yeni müjdeler verdi
        Yandex

          Türkiye'de bir yıl önce faaliyetlerine başlayan Yandex, birinci yıl kutlamasında yeni müjdeler verdi

          Yandex.Türkiye, Ritz Carlton otelinde düzenlediği bir basıntoplantısıyla faaliyete geçişinin birinci yılını kutladı. Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Yandex'in bir yıl içerisinde Türkiye internet dünyasına ve kullanıcılarına sunduğu ürün ve hizmetler tanıtıldı. Birinciyıldönümünün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan Mehmet Ali Yalçındağ: "Şüphesiz ki Yandex, Türkiye'nin yeniarama motoru olarak Türkiye İnternet dünyasına hızla yeni bir soluk getirdi

          Bu 10 faydalı ipucuyla iOS 6'yı keşfedin


                                    Bu 10 faydalı ipucuyla iOS 6'yı keşfedin - iOS 6'daki yenilikleri keşfetmenizi kolaylaştıracak 10 ipucu, bu yazımızda!

          iOS 6'daki yenilikleri keşfetmenizi kolaylaştıracak 10 ipucu, bu yazımızda!


          Yeni panorama modu, paylaşılabilir Photo Streamsyeniharita uygulaması ve fazlası. iOS 6, Apple cihazınıza sayısız yenilik getiriyor. Bu yazımızda iOS 6'yı daha kolaykeşfetmenizi sağlayacak 10 ipucunu sizlerle paylaşmak istiyoruz:

          Apple'dan şaşırtan istek!



                                 apple,samsung,patent,abd,Galaxy S III,iPhone 5,akıllı telefon
          Apple ve Samsung arasındaki büyük kavga, Apple'ın bu isteğiyle çok farklı bir boyut kazanabilir!

          Samsung şu sıralarda Apple'a mahkemenin kestiği 1.05 milyon dolarlık cezayı ödemeye hazırlanıyor. Ancak Çarşamba günü ortaya atılan bir iddiaya göre Apple, Samsung'dan daha da fazlasını isteyebilir.

          Raporlara göre Apple, uğradığı zararlar karşısında Samsung'dan elde edeceği miktarın üç katını istiyor. Korea Times'a göre Apple, Cuma günü zararın karşılanması için mahkeye bir itiraza bulunacak. Gazeteye yapılan açıklamaya göre "Apple, 21 Eylül'deki celsede hakimden Samsung'un kendisine 3 milyar dolardan fazla ödemesini isteyecek."

          22 Eylül 2012 Cumartesi

          PES 13'de Çalışmayı Durdur Hatasının (çözümü)



          Arkadaşlar pes 13'de tam maça girerken hata alıyorsanız.Tek çözüm 1 DVD'yi  takıp oyunu açınız ve maça böyle girebilirsiniz.1-2 güne sağlam bir crack gelir indirip kurarsanız böyle bir hata olmaz reloaded'en indiriniz

          21 Eylül 2012 Cuma

          Pes 2013 (Skidrow) Full indir


          PES 2013 Sahaya İniyor!
          Pes 2013 resmi açıklamadan 3 gün önce sızdırılmış . Şimdi biz bunu size daha erken sunuyoruz. Oyun fulldür.
          Adı: Pro Evolution Soccer 2013 Skidrow
          Tür: Spor (Futbol) / 3D 
          Dil: Rusça (RUS), İngilizce (ENG), Arapça (ARB), Türkçe (TR), Hollanda (NL), ... 
          Yıl: 2012 
          Geliştirici : Konami 
          Yayıncı: Konami 
          Rusya'da Yayıncı: 1C-SoftKlab 
          Dosya Boyutu: 5.76 GB
          Anahtar: V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
          Crack: an Crack.
          Sistem Gereksinimleri : 
          İşlemci: Intel Core 2 Duo veya 8/1 eşdeğer GHz AMD işlemci 
          Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6300 veya ATI Radeon x1200 veya Intel HD grafik 3000 
          Bellek: 1 GB veya daha fazla 
          OS: XP, Vista ve Windows 7 
          Ek Bilgiler SES: destekleyen herhangi bir ses kartı DirectX 9.0 
          ÇÖZÜNÜRLÜK: 800 × 600 ya da daha fazla dosya üzerinde.

          20 Eylül 2012 Perşembe

          Windows 8 için büyük gün...

                                       Windows 8,Microsoft,Windows 8 RTM,metro,Windows Store


          Microsoft, Windows 8'in büyük günü için davetiyeleri dağıtmaya başladı. İşte beklenen tarih!

          Microsoft Windows 8'i beklenenden bir gün önce tanıtacak.  Pazartesi günü şirket, 25 Ekim'de New York şehrinde düzenlenecek etkinlik için basın davetiyelerini göndermeye başladı.

          Davetiyeye göre toplantıya katılanlar Windows 8'in dünyaya gelişini kutlayacaklar. Ancak muhtemelen Microsoft'un bugün için planladığı etkinlikler bununla kalmayacak. Toplantıda yeni Surface tabletlerin de lansmanının yapılması bekleniyor. Bilindiği gibi 2013'ün başlarında Ivy Bridge işlemcili daha pahalı birWindows RT Surface tablet piyasaya çıkacak.

          Bu iPhone 5 "biraz" farklı!

                                                iPhone 5,apple,akıllı telefon,nanoSIM,ios 6,ipod,iPod Touch,A6

          Gerçek iPhone 5'in hangisi olduğunu karştıran TV kanalı, bakın hakkında neler saçmaladı neler...

          Fox 5 New York izleyicileri, gerçek iPhone 5'le karşılaştıklarında küçük bir şok yaşayacaklar. Çünkü iPhone 5, televizyonda gösterilen özelliklerden hiçbirine sahip olmayacak.

          iPhone 5'i tanıtmayı amaçlayan kanalın yaklaşık bir senelik konsept videosunu oynatması işleri karıştırdı. Tanıtımda iPhone 5'in daha ince olduğu, bir lazer klavyeyle geldiği, holografik görseller gösterebildiği ve daha başka birçok ilgi çekici yenilikle geldiği söyleniyor

          19 Eylül 2012 Çarşamba

          Playstation 4'ten önce son Sony sürprizi!



          Playstation 4'ten haber yok ama Sony'nin yeni Playstation sürprizi geldi bile!

          Playstation 4'ten önce son Sony sürprizi! - Playstation 4'ten haber yok ama Sony'nin yeni Playstation sürprizi geldi bile!

          Bundan aylar önce dedikodusu yayılan ve akabinde resimleri internette düşen PS3'ün "super slim" modeli, bugün resmi olarak duyuruldu.
          Yeni PS3, 250 ve 500GB olmak iki farklı model şeklinde piyasaya sunulacak. Sony'nin Tokyo Game Show'da yaptığıbasın konferansında tanıtılan yeni Playstation 3, konsolun üçüncü jenerasyonu olmuş durumda.

          ull-frame’i avuç içine sığdıran kamera!



                                        Sony,fotoğraf makinesi,dijital kamera,Cyber-shot,DSC-RX1
          Sony dünyanın 35mm full-frame 24,3 megapiksel Exmor CMOS sensörüne sahip ilk1 kompakt fotoğraf makinesi Cyber-shot DSC-RX1’i, Aralık 2012 itibariyle Avrupa çapında satışa sunacak.

          Sony’nin yeni Cyber-shot™ DSC-RX1’i ile fotoğraf meraklıları artık avuçlarının içine rahatlıkla sığan bir kompakt dijital fotoğraf makinesine sahip oluyor ve full-frame görüntülemenin sunduğu yaratıcılık olasılıklarını keşfedebiliyor. Sony Cyber-shot™ DSC-RX1, dünyanın her yerindeki fotoğrafçıların rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor. 35 milimetrelik full-frame sensör ve geniş diyafram aralıklı F2 sabit odaklı lens, seyahat ve sokak fotoğrafçılığının yanı sıra portreler ve günlük çekimler için de mükemmel bir seçenek sunan, pil ve bellek kartı dahil sadece 482 gram ağırlığında bir fotoğraf makinesi gövdesine sığdırılıyor.

          Smiley 30 yaşında!



                                      Smiley,gülen yüz,ifade,Scott Fahlman
          İnternette yazışırken her gün sıklıkla kullandığımız ve memnuniyetimizi, mutluluğumuzu, güler yüzlülüğümüzü belirtmek için kullandığımız gülen surat ":)" 30 yaşında.
          30 yıl önce Carnegie Mellon Üniversitesi’nde görev yapan Scott Fahlman, gülen suratı ve kardeşi üzgün suratı üniversitenin e-posta listesine yolladığı bir notta kullandı. Fahlman öğrencilere ve çalışma arkadaşlarına şöyle yazdı:
          Şaka yaptığımızı belirtmek için şunu kullanmayı öneriyorum: : - )

          18 Eylül 2012 Salı

          HTC One X + geliyor!



                                                    HTC One X,One X +,Tegra 3,LTE,akıllı telefon

          Zaten güçlü bir cep olan HTC One X'den daha güçlüsü nasıl olur? İşte karşınızda One X +...

          HTC'nin One X'in halefi olarak piyasaya çıkaracağı söylenen One X+, Amerika'daki Federal İletişim Komisyonu'nun (FCC) onayına sunuldu.  PM63100 adıyla anılan telefon dört çekirdekli 1,7 GHz'lik bir Tegra 3 işlemciye ve LTE desteğine sahip.

          Korsan MP3 indirenler yandı!




                                                         Korsan,MP3,müzik,film,internet,paylaşım

          Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı’nda, internet ortamında müzik, film ve e-kitap paylaşanlara ağır yaptırım öngörülüyor. Korsan MP3 indirenler bin ile 50 bin TL arasında ceza ödeyecek.
          Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yenilenen “Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı” yürürlüğe girdiğinde, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden müzik, film, e-kitap ve makale paylaşmanın cezası artacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı’nda değişiklik yapılmasını öngören taslağın 20 Eylül’de AB temsilcilerinin görüşüne sunulacağını sunulacağını ve ekimde TBMM gündemine getirilmesinin hedeflendiğini kaydetti. Günay, “İzinsiz müzik, film, e-kitap indirmenin ve paylaşmanın tabii ki karşılığı olacak” dedi.
          En az bin lira ceza kesilecek
          Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Doç. Dr. Abdurrahman Çelik yeni düzenlemenin Fransa ve ABD’de iyi sonuçlar verdiğini söyledi. Düzenlemenin Adalet Bakanlığı, Telif Hakları Genel Müdürlüğü. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, meslek birlikleri tarafından oluşturulduğunu anlatan Çelik, şunları söyledi:

          İlluminati Hakkında Herşey ve İlluminati Yanlısı ünlüler | Mutluka okuyun



          Arkadaşlar az sonra anlatacağım şeyler tüm dünyayı çok yakından ilgilendiren şeyler. Gözünüze uzun gelebilir ama gerçekten öğrenmeniz, farkına varmanız gereken şeyler. Bu yüzden lütfen okuyun. Uzun zamandır bu ismi duyuyordum ama ancak dün gece tanışabildim bilgi ve kaynaklarla. Her okuduğuna, her gördüğüne inanan cahiller gibi olmak istemediğimden 4 saat boyunca taraflı-tarafsız her yeri resmen hatmettim ve şimdi sizlerle paylaşıyorum.

          Bu sistemin adı Illuminati. Sistem, dünyayı ele geçirmiş durumda. ÖZELLİKE MÜZİK PİYASASI, inanamayacağınız şarkıcılar bilinçli-bilinçsiz olarak bu sisteme hizmet etmekte. Dünyayı yöneten büyük para babaları, misyonerler vs. istedikleri kişileri çıkarıp, istedikleri kişileri indiriyorlar. Sistemin Masonlarla da bağlantısı var. Kendilerine karşı çıkan herkesi ya ortadan kaldırıyorlar, ya da sindiriyorlar. Micheal Jackson ve Tupac Shakur'un bu yüzden öldüğü %90 doğru.

          Bu paylaşımımda sadece müziğe deyineceğim çünkü siyasete karışmak sayfa için tehlikeli olabilir



          İlluminati

          Dünyayı 10 kişi yönetiyor ve bu 10 kişinin 300 kadar alt kadrosu verilen emirleri uyguluyorlar. İlluminati adı verilen bu çetenin hedef başkenti Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmak. Bugüne kadar çeşitli komplo teorileri içeren bir çok kitap yayınlandı. İlluminati, bu alanda yayınlanan hiçbir esere benzemiyor. Kitaptaki iddialar o kadar ilginç ki, neye inanıp, neye inanamayacağınızı şaşırıyorsunuz. İlluminati, 1575'te ispanya'da bulunan ve özellikle ruhani kudret sahibi olduklarını iddia eden bir dini parti veya bu partinin üyelerine verilen isim. Yazar Texe Marrs, "Süper zenginlerin yönettiği bir Dünya Komplosu"ndan bahsettiği kitabında, dünyaya hakim olan bu güce bu adı uygun görmüş. Kitabın satırları arasına gömüldükçe ve sayfalar arasında ilerledikçe inanması güç iddialarla karşılaşıyorsunuz.

          Dünyayı 10 kişi yönetiyor

          Yazara göre, dünyayı kendilerine "bilge adamlar" adını veren, 10 kişi yönetiyor. İlluminati'nin güç şebekesi, dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. "İç çember" denilen en tepedeki 10 kişiye bağlı 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer alıyor ve talimatlarını yerine getiriyorlar. 10 kişilik "bilge adamlar" grubunda Fransa'dan, üç, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bulunuyor. Yazar, burada Fransa'nın üç üyelikle ilk sırada yer almasının yanıltığı olduğunu, Kanada'nın bir üyesinin de ABD'nin üçüncü adamını tamamladığını belirtiyor.

          Hedef tek dünya devleti kurmak !

          "İç çember" üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi, Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mahson Tarikatı, Kafatası ve Kemir Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmaları. İlluminati Komplosu'nun hedefi, başkenti Kudüs olan bir dünya devleti kurmak. Kitabın, sonunda illuminati piramidinin üstünde bulunan "bilge adamlar"a hizmet eden isimlerden bir kısmı, unvanlarıyla birlikle verilmiş. Türkiye'den kimse var mı diye baktık ancak, ne hikmetse kimseyi bulamadık! İlginç değil mi?

          İlluminati nasıl çalışıyor ?

          Yılda bir kez biradaya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak, "Daha Fazla Savaş" ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak, çeşitli hastalıklar icat etmek, (kitapta, AIDS ve HIV'in ABD'deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.) nüfus azaltıcı çalışmalar yapmak, etnik temizliği desteklemek ve 11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, "anti-terör yasaları" çıkarmak. Yazarın iddiasına göre, 11 Eylül saldırısı için FBI bazı Arapları kullandı ve bombaları temin etti. İlluminatı'nın ilkelerinden en önemlisi "Kaostan kaynaklanan düzen". İlluminati, kendi düzenini çıkarmak için sürekli kaos yaratmak zorunda.
          Ünlüler 
          Fotoğraflarında , Kliplerinde , Hollywood filmlerinde , Çizgi filmlerde ve daha birçok alanda bu sistemi temsil eden
          farklı semboller kullanıyorlar.

          Intel'den tartışılacak çözüm!

          Intel,akıllı telefon,içeriksel farkındalık,Philip Muse

          "Mesaj mı göndersem, telefon mu etsem" diye sıkça düşünenlerdenseniz, bu haberimizi okumalısınız!
          Intel, üzerinde çalıştığı "içeriksel farkındalık" adındaki bir teknoloji ile başkalarıyla iletişim kurmak istediğinizde size en uygun yöntemi tavsiye etmeyi planlıyor.

          Intel araştırma mühendisi Philip Muse, üzerinde çalıştıkları "içeriksel farkındalık" teknolojisini şöyle anlatıyor: "Bir iş günü içinde eşimi aramak veya ona kısa mesaj göndermek istiyorum." "Ama ne yaptığını bilmiyorum. Belki dışarıda, belki meşgul veya başka bir şeyler yapıyor - Onu aramalı mıyım yoksa mesaj mı göndermeliyim, gerçekten bilmiyorum."

          Cam kırıldıysa suç Apple'da değil!

          Apple,akıllı telefon,iphone,cam,ekran
           
          Telefonunuzu düşürüp kırarsanız, suç sizde mi olur, üreticinizde mi? İşte ilginç bir dava ve sonucu.

          ABD'de bir hakim, iPhone kullanıcılarının telefonlarını düşürüp ekran camını kırmaları durumunda Apple'ı suçlayamayacaklarına karar verdi.

          San Jose bölgesi hakimlerinden Edward Davila, geçtiğimiz hafta içinde bir tüketicinin çatlayan iPhone 4 ekranı nedeniyle Apple'a karşı açtığı davayı "Camın darbe aldığında kırılabileceği, hayatın bilinen gerçeklerinden biridir" diyerek reddetmişti.

          14 Eylül 2012 Cuma

          Tek şarjla 15 yıl gidiyor!



                                               SpareOne,Xpal Power,911,acil arama,cep telefonu

          Xpal Power şirketi tarafından geliştirilen yeni bir telefon tek bir şarjla 15 yıl çalışabiliyor.
          Mesaj, internet ya da başka hiçbir özelliği bulunmayan SpareOne adlı telefon, standart AA lithium batarya kullanıyor ve 15 yıl boyunca uyku modunda kalabiliyor. Dış yüzeyi hafif bir plastikle kaplı olan SpareOne, sadece batarya durumunu gösteren bir ekrana sahip.       

          iPhone 5 tanıtıldı, işte tüm özellikleri



          Apple'ın son bombası iPhone 5'in tüm yeni özellikleri, fotoğrafları ve fazlası makalemizde!

          iPhone 5

          Merakla beklenen iPhone 5 sonunda ortaya çıktı. iPhone 5, söylentilerde olduğu gibi 4 inç'lik daha "uzun", 16:9 oranında bir ekranla geliyor. Ekran yoğunluğu ise iPhone 4 ve 4S'inkiyle aynı.

          11 Eylül 2012 Salı

          FIFA 13'ün PC demosu hazır, indirin!



          Popüler futbol simülasyonu FIFA 13'ün demosu resmen yayınlandı! İşte indirme bağlantısı...


          Electronic Arts, sevilen futbol simülasyonu FIFA 13'ün PC demosunu resmen yayınladı. Şirket, konsol sürümlerinin de bugün çıkacağını bildiriyor.
          Demoda seçebileceğiniz takımlar arasında Arsenal,JuventusManchester CityAC Milan ve Borussia Dortmund bulunuyor. Oyunun tam sürümü 25 Eylül'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için yayınlanacak. PS2, Wii, 3DS, PS Vita, PSP de kendilerine özel Fifa 13'lere kavuşacaklar. Ancak demo, şimdilik sadece bilgisayarlar için sunuluyor.

          Windows 8'e bir çözüm daha...



                                         Windows 8,Microsoft,Windows 8 RTM,metro,başlat menüsü,Thinix,RetroUI
          Windows 8'in Metro arayüzüyle değil klasik masaüstüyle açılmasını istiyorsanız, işte basit çözüm!

          Windows 8'e başlat menüsünü geri getirmeye yönelik çalışmalara daha önce rasatlamıştık (burada veburada). Şimdi ise Thinix adındaki bir şirket Windows 8'li PC'lerin direkt olarak masaüstü ile açılmasını sağlayacak bir ürün sunuyor.

          Thinix, yayınladığı basın bildirisinde RetroUI adındaki "yöntemi" şöyle anlatıyor:

          10 Eylül 2012 Pazartesi

          RAM Üzerinden Şifreleriniz Alınabilir mi?

            



          Geçici bellek dediğimiz RAM’ler bilgisayar kapandıktan sonra da üzerindeki bilgileri bir süre muhafaza etmeye devam eder. Kapasitif yöntemle depolama yapan DDR RAM’lerde veri, kapasitörler deşarj olunca tamamen yok olmuş olur. RAM’in çok düşük sıcaklılarda soğutulması ise deşarjı yavaşlatır, bu da RAM üzerindeki verilerin farklı bir ortama aktarılması için yeterli süreyi sunabilir. Çalışma ortamında bırakılan bir laptopunuzu kapatarak öğle yemeğine gittiğimizi farz edelim. Bu gerekli bilgileri almak için çabalayan kötü niyetli kişiye verilen en rahat ve en uzun süredir. 10 dakika gibi kısa bir sürede tüm şifreleri ele geçirmek mümkündür.

          Sony’den yeni dokunmatik bilgisayar!



                                           Sony,VAIOTM,Tap 20,bilgisayar,dokunmatik
          Sony’nin IFA 2012’de görücüye çıkardığı VAIO yelpazesinde yer alan VAIOTM Tap 20 ile artık herkes heyecan verici medya deneyimlerini paylaşabiliyor. VAIOTM Tap 20, bir masaüstü kişisel bilgisayar ve çok daha fazlası olabilen, yepyeni bir ev bilgisayarı konsepti.
          Windows 8’in sezgisel kolaylığından en iyi şekilde yararlanmak üzere tasarlanan çok yönlü Sony VAIOTM Tap 20, uygulamalar ve medya koleksiyonunuz ile etkileşime geçmenizi sağlayacak heyecan verici yeni olasılıklar sunuyor.
          Yaşam alanlarınızın her yanında
          Pil ile çalışan, taşınabilir VAIOTM Tap 20, yatak odalarından çocuklarınızın oyun alanlarına, mutfağa veya bahçeye kadar tüm yaşam alanlarına rahatlıkla sığıyor. VAIOTM Tap 20’de, sehpanızın üzerine yatırılarak büyük çoklu dokunmatik ekranı üzerinde herkesin katılabileceği oyunlar oynanabiliyor. Dahili standını açıp arkaya yaslayarak elde edeceğiniz rahat açıdan VAIOTM Tap 20, dokunuşlarla fotoğraf ve film düzenlemek, taramak ve eğlence için kullanılabiliyor. Dik hale getirilerek tam donanımlı bir masaüstü kişisel bilgisayara kavuşulabiliyor. Beraberinde verilen kablosuz klavye ve faresi ile belgeler üzerinde çalışmak, internette dolaşmak veya e-postalarınızı kontrol etmek son derece kolay hale geliyor.
          20 inç’lik panelin sunduğu geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler 20 inç büyüklüğündeki panel, geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler sunuyor. Hassas 10 noktalı çoklu dokunmatik özelliği, tüm ailenin çok oyunculu oyunları aynı anda oynayabilmesine imkan veriyor. Sony Mobile BRAVIA Engine 2, son derece detaylı ve ekran üzerinde su gibi akan hareketlerle net, doğal bir film izleme deneyimi sunuyor.

          Telefonunuzu kaybederseniz...


                                                   cep telefonu,Protect Your Bubble,kayıp
          Kaybettiğiniz telefonu birisi bulduğunda onunla neler yaptığı, sizi dehşete düşürecek!

          Hiç telefonunuzu kaybettiniz mi? Peki başkasına ait bir telefon bulduğunuz oldu mu? Telefonumuzun yabancıların eline geçtiğini düşünmek oldukça sinir bozucu çünkü telefonumuzda sakladığımız bilgiler cüzdanımızdakilerden bile hassas olabiliyor. Her ne kadar kaybettiğimiz telefonu bulanların "insaniyet" gösterip bize ulaşacağını düşünsek de bu çok da büyük bir ihtimal değil.

          Kayıp bir telefonun başına tam olarak neler geldiğini belirlemek için bir bilgisayar firması 50 cep telefonunu özel olarak ayarladı ve ABD ile Kanada'da "kaybetti". Daha sonra da bu telefonları takibe aldı. Telefonları bulanlar şu işlemleri yaptılar:

          9 Eylül 2012 Pazar

          Sigaranın yerini telefon aldı!



                                akıllı telefon,Lookout,mobil güvenlik,sigara
          Bir saat bakmadan duramıyoruz, olmayınca panik yaşıyoruz.

          Mobil güvenlik firması Lookout'un 2.098 akıllı telefon sahibiyle gerçekleştirdiği ankete göre, kullanıcıların yüzde 58'i saatte en az bir kere telefonuna bakıyor. 18-34 yaş aralığındaki kullanıcılarda bu oran yüzde 68'e ulaşıyor. Firmanın yayımladığı bu sonuçlar akıllı telefon kullanıcıları ile sigara bağımlıları arasında birçok benzerlik olduğunu ortaya çıkardı.

          Twitter Takipçi Arttırma Hileleri! (1)


          Dünyada hiç bir yerde yayınlanmayan tüm takipçi arttırma hilelerini sosyal medya uzmanı olarak bu makaleyi okuyarak günde 500 takipçi ayda 12.000 e kadar takipçi kazanabilirsiniz.
          Geçip sizlere Twitter nedir şeklinde felsefik mesajlar vermek istemiyorum. Bu anlamda aşağıda belirtilen sayısız yöntemleri akıcı bir dille sizlere anlatacağım. Hem kitleleri etkili bir şekilde kullanacaksınız. Hem de daha çok kitleye ulaştığınız için popüler olacak, iletilerinizi her gün daha çok insan okuyacaktır.
          Giriş
          Twitter'ın kendine has belirli kuralları mevcut. Bunlar kullanıcı sözleşmesinde belirtmesine karşınuygulamadan göremiyorsunuz. Bunların başında bazı yaptığınız işlemlere limit koyması. Örneğin günlük takipçi takip etme limiti (12 saat sonra kalkıyor) , atmış olduğunuz aşırı tweet limiti (5 saat sonra kalkıyor), tweetleri favori listenize ekleme ve retweet limiti, DM limiti gibi sayısız limitler var.
          Çok önemli: Limitleri hatırlama;
          1. 1 twitter kullanıcısına 2000'e kadar takipçi hakkı tanınır. Eğer takipçi listesi 2000'den çoksa takip edildiği kadar takip etme hakkı tanınır. Örneğin 50.000 takipçiniz varsa 50.000 takip etme hakkı kazanırsınız.
          2. 1 günde 12 saat arayla 2 kez takip etme limitiniz olur. Her bir limit 900 takip etme limitidir.

          8 Eylül 2012 Cumartesi

          Yeni iPhone modeline ait kutu baskısı görseli internete sızdırıldı




           
          Apple'ın 12 Eylül tarihindeki etkinlik için davetiyeleri göndermeye başlamasıyla, teknoloji dünyası yeni modelin iPhone 5 olarak adlandırılacağını tahmin etmeye başlamıştı. Ancak modelin kutu baskısına ait olduğu iddia edilen bir görsel kafaları biraz karıştırdı.

          iPhonenieuwsblog adlı bir Hollanda'lı blog tarafından yayınlanan görselde baskı makinasından kesime hazır olarak çıkarılmış yeni iPhone kutu tasarımı görülüyor. Tasarımda Yeni iPhone şeklinde bir isimlendirme yapıldığı ve illüstrasyonda da 5 sıralı ikon dizilimine yer verildiği göze çarpıyor. Son iPad modelinde olduğu gibi yeni nesil iPhone modelinde de numaralandırma kaldırılmış görünüyor.
          Powered By Blogger

          Bu Blogda Ara

          Popüler Yayınlar