<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>









18 Mart 2013 Pazartesi

Android 5 onlara geliyor!


Android,google,akıllı telefon,tablet,google play,Android 5,Key Lime,Pie
Android 5'i alacak Samsung cihazlar sızdı!
Android 4.2.2 ve Android 5.0'a geçecek şanslı Samsung Galaxy'lerin listesi internete sızdı!

Samsung hakkındaki raporlarıyla tanıdığımız Sammobile, Android 4.2.2 güncellemesini ilk alacak Samsung cihazlarını açıkladı. Bununla da kalmayan site, henüz duyurulmayan Android 5 "Key Lime Pie" güncellemesini alacak cihazları listeledi.

Galaxy S4'ün klavyesi


Galaxy S4,samsung,akıllı telefon,Android 4.2.2,Jelly Bean


Galaxy S4, klavye gücünü artık ondan alıyor!
Galaxy S4 tanıtımında bahsi geçmeyen bu yenilik, cebiyle sıkça yazı yazanları ilgilendiriyor!

Galaxy S4'te popüler mobil ekran klavyesi SwiftKey'in teknolojisinden faydalanıldığı ortaya çıktı.

Google'a ÇANAKKALE ZAFERİ ni hatırlamak ağır gelmiş.







2 Mart 2013 Cumartesi

Galaxy S4'ten gizemli sızıntı !



Burada göreceğiniz cihaz, Galaxy S4'ün ta kendisi olabilir! Ama çok da heveslenmeyin, çünkü...

Telefon kameraları ne kadar gelişse de, sızıntılarda karşımıza çıkan cepler her nedense hala son derece bozuk, bulanık görüntülere sahipler. Aşağıdaki karanlık fotoğrafta gördüğünüz cep, iddialar doğru ise 14 Mart'ta tanışacağımız Galaxy S4 olabilir.

"330 $'lık fiyatı ve polikarbon kasasıyla uygun fiyatlı iPhone, 2014'de karşımızda"




Ortaya attığı iddialara genellikle tutarlı çıkan Japon blog sitesi Macotakara, şimdi de uygun fiyatlı iPhone hakkında kulaklarına fısıldananları paylaştı. Sitenin son iddialarına göre uygun fiyatlı iPhone'u almayı düşünen kullanıcılar 2014'e kadar beklemek zorundalar.

Akıllı cep telefonları için giyilebilir bildirim bilekliği, "EMBRACE+"





 
Birçok akıllı cep telefonu üzerinde bildirim ışıkları yer alsa da, cep telefonları genelde cebimizde olduğu için bu ışıkları görmek mümkün olmamaktadır. Bu doğrultuda geliştirilmiş bir ürün olan EMBRACE+, giyilebilir bir bildirim bileziği olma özelliğini taşıyor.

Samsung, Galaxy S4 tanıtımı için herkesi Times Meydanı'na davet ediyor



Samsung, bu hafta tanıtım faaliyetlerine başladığı dördüncü Galaxy S akıllı telefonunun resmi duyurusu için New York şehrini konum olarak belirlemişti.

Samsung Galaxy S4, 16/32/64GB kapasite ve iki renk alternatifiyle geliyor





14 Mart günü New York'da düzenleyeceği etkinlikle kamuoyuna tanıtılacak olan Samsung Galaxy S4'ün özellikleri üzerindeki belirsizlik yavaş yavaş gidiyor. Son gelen iddialara göre bir modeli Exynos 5, bir modeli ise Qualcomm'un Snapdragon 600 platformundan güç alacak şekilde iki farklı model ile karşımıza çıkacak olan Galaxy S4, kapasite ve renk gibi alternatiflere de sahip olacak.

Samsung Galaxy S4 Avrupa'ya Exynos 5 Octa çipsetle gelecek


2009'dan beri genellikle büyük teknoloji fuarları kapsamında basın mensuplarını Samsung'un en yeni mobil çözümleriyle tanıştıran Unpacked etkinlikleri, geçen yılki Galaxy S3 duyurusu için hazırlanan bölümüyle teknoloji dünyasının en önemli etkinlikleri arasına ismini yazdırmıştı.

iCloud sistemi çöktü!

apple,iphone,ipad,ipod,app store,iCloud,iTunes

Dünyada 250 milyon iPhone ve iPad kullanıcısı tarafından verilerin yedeklenmesi amacıyla kullanılan iCloudsistemi çöktü. Aşırı yüklenme veya muhtemel bir saldırı ihtimali üzerinde duruluyor.
Apple iPhone ve iPad'lerde telefon rehberi, mail ve fotoğraf albümlerinin yedeklendiği iCloud sistemi, bugün saat 11.00'den bu yana kullanılamıyor.

1 Mart 2013 Cuma

Fotoğraf için en doğru an!



fotoğraf,ışık,internet,uygulama,Golden Hour
Fotoğraf çekebileceğiniz en doğru ışığın bulunduğu anı yakalayabileceğiniz bir internet uygulaması artık kullanımda.
    
Telefonlara fotoğraf çekebilme özelliğinin eklenmesiyle herkes birer fotoğrafçı oluverdi ve herkes hergüntelefonlarındaki bu özelliiği kullanır oldu. Akıllı telefonlarla beraber uygulamalar da gün geçmiyor ki çoğalmasın. İşte bir uygulama daha:

En iyi 10 dev ekranlı cep!


Asus PadFone,HTC Butterfly,Ascend Mate,LG Vu,Xperia Z,Grand S,Galaxy Note
10 dev ekranlı, "tabletimsi" cep.
Galaxy Note ile başlayan büyük cep trendi, doruk noktasına ulaştı! İşte 10 harika "dev" telefon...

Samsung'un ilk Galaxy Note'u ile tanıştığımızda "böyle telefon mu olur" demiş, çoğumuz kendimizi gülmekten alıkoyamamıştık. Ancak cebin oldukça popüler hale gelmesiyle beraber şimdi birçok cep devi, Samsung'u taklit etmeye, kendi "phablet"lerini (Türkçesiyle "tabletimsi ceplerini") piyasaya sürmeye başladılar. CES ve MWC ise, "büyük" ceplerin tam anlamıyla etrafımızı sardığının ispatı oldu. İşte devasa ekranlıen iyi 10 cep.

Müthiş buluşta müthiş sahtekarlık!


Google Glass,akıllı gözlük,internet,video,kamera,telefon
İnternet devi Google'ın bir kısım yazılım geliştiriciye yarışma sonucu dağıtacağı akıllı gözlükleri açık artırma sitelerine düşmeye başladı.

Google, Twitter ve Google Plus sosyal medya siteleri aracılığıyla başlattığı kampanyayla akıllı gözlüklerini seçilmiş yazılım geliştiricilerine sunuyor. Ancak eBay'da ortaya çıkan bir açık artırma kafaları karıştırmaya yetiyor.
Powered By Blogger

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar